Stanga
Dreapta

Claudia Pătrășcanu îşi acuză fosta soacră

Claudia Ioana, 21 septembrie 2022, Ora 18:02

  • print
  • |
claudia-patra-canu-isi-acuza-fosta-soacra-51083-1.jpg

După aproximativ trei ani de la despărțire, Claudia Pătrășcanu spune cine este responsabil pentru divorțul dintre ea și Gabi Bădălău. Artista susține că fosta ei soacră este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat între ei.

 

Claudia Pătrășcanu o învinovățește pe mama lui Gabi Bădălău

„Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea, o perioadă mică, un moment de liniște și pentru familia lui. Eu cred că nu m-a iubit niciodată, dar asta nu mă afectează cu nimic și nu m-a afectat niciodată în timpul căsniciei.

Un barbat care să ajungă să-și facă o amantă, o iubită pe care să o prezinte peste tot, de care să nu mai țină cont de soție, de familie, de copii, înseamnă că acolo s-au investit sentimente, iar pentru soție nu mai are niciun sentiment”, a spus aceasta.

 

 

Artista o consideră responsabilă pe fosta ei soacră o scorpie

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut.

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a mai spus artista.

„În totalitate (n.r. mama lui Gabi Bădălău e de vină). Dacă mama lui sau familia nu ar fi dat cu pumnul în masă că «du-te și dă-o afară cu copiii», sunt convinsă că Gabi n-ar fi făcut niciodată asta”, a mai spus Claudia.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară