Stanga
Dreapta

Costin Mărculescu a murit. Detalii șocante despre deces

Gheorghe George, 11 iunie 2020, Ora 09:23

  • print
  • |
costin-marculescu-a-murit-detalii-ocante-despre-deces-48090-1.jpg

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria sa locuință. Acesta ar fi fost în stare avansată de putrefacție,  fapt ce ne trimite cu gândul la regretata Cristina Țopescu. Actorul era născut în 1969.

Costin Mărculescu a murit

 Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat în urmă cu câteva minute faptul că Mărculescu avea probleme mari cu inima și că actorul chema ambulanța lunar.

 Potrivit martorilor, Mărculescu a fost găsit mort în  casă iar decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.

O nouă veste șochează showbizz-ul autohton, Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. În aceste momente, poliția și pompierii se află în apartamentul actorului și se așteaptă speciliștii de la INML pentru a lua cadavrul acestuia. 

Vecinii au chemat poliția

Din primele informații, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul blocului că pe palier miroase îngrozitor și că actorul nu răspunde la ușă. Bărbatul a anunțat imediat poliția.

 

La fata locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și ambulanța. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar cele mai îngrozitoare temeri s-au adeverin. Costin Mărculescu se afla în cadă, fără viață, iar corpul să se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct fulminant.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară