Stanga
Dreapta

Ea e cea mai musculoasă femeie din lume„Iubitul sigur îi e fidel”

Claudia Ioana, 24 septembrie 2022, Ora 10:51

  • print
  • |
ea-e-cea-mai-musculoasa-femeie-din-lume-iubitul-sigur-ii-e-fidel-51090-1.jpg

Culturista cântărește 125 de kilograme și are 1,73 m înălțime.

Nataliya Kuznetsova are 31 de ani și este cunoscută drept cea mai musculoasă femeie din lume. Culturista originară din Rusia se antrenează cu greutăți încă de la 14 ani, are 125 de kilograme și un corp pe care mulți bărbați ar fi invidioși.

 

Nataliya are 1,73 m înălțime, bicepși de 51 de centimetri și coapse de 84. În 2013. a absolvit Moscow State Academy of Physical Culture.

Totuși, pentru a ajunge la trupul pe care îl are în prezent, rusoaica a apelat și la câteva metode ajutătoare, precum steroizii anabolizanți, niște hormoni sintetici care ajută organismul să crească mai mult țesut muscular și stopează producerea de estrogen.

Natalya este urmărită pe Instagram de peste 1 milion de oameni și primește zilnic sute de comentarii. Chiar dacă multe dintre ele sunt pozitive, sportiva recunoaște ca mai are și hateri pe care, însă, îi blochează.

„Primesc mii de comentarii pozitive, dar sunt și oameni care îmi spun cum să trăiesc și ce cred ei că ar trebui să fac. Pe hateri pur și simplu îi blochez”, a declarat Nataliya citată de Unica. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară