Stanga
Dreapta

Nicoleta Luciu: ”Îmi era foarte frică de el!”

Gabriela M Bogdan, 30 august 2021, Ora 11:15

  • print
  • |
nicoleta-luciu-imi-era-foarte-frica-de-el-49216-1.jpg

 

Nicoleta Luciu a povestit drama prin care a trecut în copilăre. Viața cu un părinte alcoolic nu a fost deloc ușoară pentru vedetă. 

Copilăria Nicoletei Luciu a fost una cu multe probleme în sânul familiei, iar cel responsabil de coșmarul prin care a trecut a fost chiar tatăl ei. Cel care trebuia să-i  ofere siguranță și protecție, nu a făcut decât să să-i umbrească anii copilăriei cu amintiri dureroase: ”Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitul și toporul”.

 

Nicoleta Luciu a avut o copilărie trăită în teroare

Nicoleta Luciu a fost martora violenței în familie din cauza dependenței de alcool cu care se confrunta tatăl ei. Vedeta a mărturisit că a rămas marcată de violența fizică și verbală pe care mama ei o îndura de fiecare dată când tatăl ei venea acasă beat: ”Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală”, a declarat vedeta.

Nicoleta Luciu nu a simțit niciodată dragostea de tată

Chiar dacă a crescut într-o familie autentică și completă, mamă-tată, simpla prezență a unui părinte care provoace frică și traume în sufletul copiilor, este egală cu 0. Nicoleta Luciu nu a simțiti că are un tată iubitor și dedicat: ”Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus Nicoleta Luciu, în încheiere.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară