Stanga
Dreapta

Rusoaica Evgeniya Donetsk face senzație pe rețelele de socializare

Claudia Ioana, 26 octombrie 2022, Ora 15:42

  • print
  • |
rusoaica-evgeniya-donetsk-face-senzatie-pe-retelele-de-socializare-51225-1.jpg

Brunetă, ochi albaștri, buze senzuale și un corp demn de o adevărată păpușă Barbie. Rusoaica Evgeniya Donetsk este noua senzație de pe rețelele de socializare.

Urmărită de aproape 500.000 de oameni, rusoaica este de profesie model, dar este pasionată și de sport, fiind practicantă de biliard și tenis. Model de fitness, Evgeniya Donetsk își etalează abdomenul cu pătrățele în postările de pe Instagram.

Rusoaica a pozat în reviste glossy precum Maxim și este ambasador al brandului de haine Fashion Nova.

 

Jucătoare profesionistă de biliard, Evgeniya Donetsk este fantezia oricărui bărbat. Ținutele sale sunt la limita dintre sexy și indecent, toate menite să îi pună în valoare formele voluptoase.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară