Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Andra, donație de 20.000 euro pentru Spitalul Matei Balș din București

Marian Vasile, 19 martie 2020, Ora 15:25

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47943-1.jpg BREAKING NEWS Video Andra, donație de 20.000 euro pentru Spitalul Matei Balș din București

Îndrăgita cântăreață Andra este una dintre puținele vedete care s-a implicat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Solista a luat decizia de a dona 20.000 de euro Spitalului „Matei Balș” din București în condițiile în care medicii se confruntă cu un deficit major de materiale sanitare.

Vedetele din showbiz-ul autohton nu mai au concerte perioada aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, dar unele nu au închis ochii și au luat atitudine în această privință. Andra, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii românești, se implică direct în lupta împotriva COVID-19 și face o donație importantă.

Cunoscuta cântăreață i-a felicitat pe medici pentru eforturile pe care le depun perioada aceasta, motiv pentru care va îndrepta suma de 20.000 de euro Spitalului „Matei Balș” din București unde cadrele medicale se confruntă cu o lipsă acută de materiale sanitare cum ar fi: măști, costume de proiecție sau teste pentru coronavirus.

„Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri”, a mărturisit Andra.

De asemenea, vedeta spune că a luat această decizie și pentru că a văzut numeroase postări de-ale cadrelor medicale care au emoționat-o până la lacrimi. Soția prezentatorului Pro TV Cătălin Măruță este de părere că în această perioadă sănătatea este cea mai importantă și speră ca mulți români să gândească în acest fel.

„Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a mai precizat soția prezentatorului Cătălin Măruță.

”Inevitabil va fi bine”

În ciuda faptului că renumita artistă a fost nevoită să reprogrameze cele două concerte „Pasion” care urmau să aibă loc pe 4 și 5 aprilie la Sala Palatului, nu și-a pierdut speranța și zâmbetul radios. Perioada aceasta chiar l-a sărbătorit pe David, fiul ei care a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani.

„Avem nevoie să zâmbim! Mereu, dar mai ales acum când suntem atât de îngrijorați!”, este mesajul pe care Andra Măruță l-a postat recent pe pagina sa de Instagram.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară