Stanga
Dreapta

Exclusiv: Chistian Sabbagh a vorbit deschis despre divorț

Marian Vasile, 19 martie 2020, Ora 15:37

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47947-1.jpg Exclusiv

Christian Sabbagh a divorțat de Louise după 10 ani de căsnicie, acum fiind la cea de-a treia căsnicie. Celebrul jurnalist de investigație a vorbit despre separarea care s-a produs în urmă cu câțiva ani, dar și cum se înțelege cu fosta parteneră de viață.

Jurnalistul Christian Sabbagh, sincer în privința relației cu fosta soție

Christian Sabbagh a lăsat loc de bună-ziua în urma despărțirii de cea de-a doua soție și mărturisește sincer că o respectă în continuare pe femeia alături de care a petrecut 10 ani din viață. Jurnalistul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții Louise cu care are o relație normală de dragul fetiței lor Yasmine.

„Am o relaţie extraordinară cu Yasmine, la fel cum am cu toţi copiii mei. Nu cred că vreo secundă a simţit că suntem departe unul de celălalt. Întotdeauna vorbesc respectuos despre mama ei, are o relaţie foarte bună cu Iulia”, a declarat acesta într-un interviu acordat revistei okmagazine.ro.

 

De asemenea, celebrul corespondent de televiziune a mai povestit că încearcă să fie prezent cât mai mult în viața copiilor săi, indiferent că este vorba de Eduard, Yasmine sau Anais. În plus, Christian Sabbagh spune că cele două fete se înțeleg de minune atunci când sunt împreună.

„Anais o iubeşte, o divinizează şi când pleacă de la noi plânge după ea. Sunt prezent în viaţa ei”, a mai precizat fostul prezentator TV, potrivit sursei menționate.

„Îi iubeşte, le aduce cadouri, este fascinată de ei. Nu s-a schimbat nimic în relaţia noastra. Şi înainte eram foarte mult plecat, ea ştie că plec să arăt oamenilor ce se întâmplă în lumea asta, că lupt pentru o lume mai bună şi este la vârsta la care înţelege toate aceste lucruri”, a mai spus jurnalistul.

Care este relația pe care o are jurnalistul cu actuala soție

Christian Sabbagh și Iulia s-au cunoscut în perioada în care prezentatorul era căsătorit cu Louise. Cei doi s-au plăcut enorm și au rămas împreună în ciuda diferenței de vârstă. Jurnalistul și cea de-a treia soție s-au căsătorit în anul 2017 în mare secret.

„Eu sunt cel care lasă de la el, pentru că eu provoc situaţiile. Eu realizez că are nevoie de mine ca soţ, ca tata, sa duc sau să iau copiii de la gradiniţă. Am renunţat de multe ori la familie, am plecat în momente cheie din familia noastră în diferite colţuri ale lumii; ea are nevoie de soţul ei.

Există de multe ori doar cu numele şi apar inevitabil probleme, discuţii, foarte multe tensiuni şi încerc să o împac. Îmi înţelege profesia dar, la un moment dat, e normal să îşi piardă răbdarea”, a mai povestit Christian Sabbagh.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară