Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ciolacu: „Dacă eram premier eu, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. E ca la şah, mută albele primele”

Gabriela M Bogdan, 22 august 2022, Ora 11:42

  • print
  • |
ciolacu-daca-eram-premier-eu-cred-ca-imi-sareau-in-cap-colegii-deja-sa-fac-anumite-remanieri-e-ca-la-sah-muta-albele-primele-50993-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că o remaniere guvernamentală „nu este o catastrofă” și că aceasta este atributul premierului. El adaugă că, până acum, premierul Nicolae Ciucă nu a venit cu vreo propunere de remaniere a unui ministru.

 

„Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele”, a spus Ciolacu.

 

„Nu cred că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane”, a adăugat el.

 

 Întrebat despre evaluarea miniştrilor PSD, Ciolacu a răspuns că „întotdeauna este loc de mai bine”.

 

„Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Haideţi să aşteptăm, când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să o facă la Sinaia, pe ascuns”, a afirmat el, cu referire la o ședință a PNL în care, potrivit lui Ciolacu, liberalii ar fi făcut o strategie să atace PSD.

 

„Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul rând pentru români. Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie”, a mai spus Ciolacu.


 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară