Stanga
Dreapta

Ciolacu vrea o remaniere guvernamentală. Ce spune despre schimbarea lui Dîncu

Gabriela M Bogdan, 10 august 2022, Ora 11:28

  • print
  • |
ciolacu-vrea-o-remaniere-guvernamentala-ce-spune-despre-schimbarea-lui-dincu-50961-1.jpg

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți că va exista o discuție în Coaliție despre schimbarea unor miniștri din Guvern. „Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere”, a spus Ciolacu. Întrebat de jurnaliști dacă printre miniștrii remaniați s-ar putea regăsi și ministrul PSD al Apărării, Vasile Dîncu, Ciolacu a spus că nu vrea să dea „aceste vești la televizor”.

„Eu am spus de la început că dacă dorim să avem o coaliție normală, aceste lucruri vin din partea prim-ministrului (n.red. propunerea de remaniere) după o evaluare a activității. Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. O să avem o discuție mai aplicată în interiorul coaliției”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști despre schimbarea lui Vasile Dîncu de la ministerul Apărării, după ce în presă au apărut informații potrivit căreia social democrații l-ar putea înlocui pe Dîncu.

„Nu vreau să am o discuție punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu prim-ministrul și după cu colegii mei. Nu dau aceste vești la televizor. Cred că un guvern funcționează și cu remanieri. Întâi să avem discuțiile în interiorul Coaliției”, a declarat acesta.

Președintele PSD s-a referit și la ministrul Energiei, Virgil Popescu, atunci când a explicat intențiile PSD de a propune în Coaliție reglementarea prețurilor din energie.

„Politica energiei într-o țară o face ministrul Energiei. Noi am mai făcut o mare tâmpenie. S-a vândut energia pe anul acesta. Nu mi-aș dori să ajungem la un conflict în coaliție, dar trebuie o reglementare pe zona casnică unde putem acoperi din producția proprie. Vom vedea”, a declarat Ciolacu. 

„E normal că ridicăm problema în coaliție. Presupun că prim-ministrul are o grilă de evaluare”, a mai spus liderul PSD.

La ultima evaluare a miniștrilor, la începutul lunii iulie, prim-ministrul Nicolae Ciucă a spus că nu va face remanieri pentru că „stabilitatea echipei oferă garanția că vom acționa responsabil”.

 

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară