Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ciucă :Românilor strângeti cureaua!

Claudiu Constantin, 24 septembrie 2022, Ora 11:14

  • print
  • |
ciuca-romanilor-strangeti-cureaua-51098-1.jpg BREAKING NEWS

Premierul Nicolae Ciucă a declarat,  că noua ordonanță pe Energie va trebui să aibă unele modificări, în concordanță cu Comisia Europeană.

Ciucă a mai transmis că Ministerul Mediului va veni cu un program pentru reducerea risipei energiei electrice, dar și că voucherele sociale ar putea fi acordate și la începutul anului 2023.

”Noua ordonanță pe Energie va trebui să aibă unele modificări, în concordanță cu Comisia Europeană. Am luat decizia ca la nivelul Ministerului Mediului să analizeze un program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe LED. La nivel guvernamental, vom face în așa fel încât să reducem risipa și există metode în care să stabilim un program de funcționare. Una din decizii: Iluminatul mural să fie oprit la 12 noaptea, măsuri de acest gen pe care le luăm și acasă . Datoria publică a scăzut față de anul trecut”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară