Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: „Crizata” Șoșoacă șochează iar după impunerea certificatului Covid: "Oamenii morți la Revoluție sunt călcați în picioare "

Gabriela Mihai, 23 septembrie 2021, Ora 12:14

  • print
  • |
crizata-o-oaca-ocheaza-iar-dupa-impunerea-certificatului-covid-oamenii-morti-la-revolutie-sunt-calcati-in-picioare-49383-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ordonanța prin care este impus certificatul verde a incins spiritele în Senat. Un reprezentant AUR și Diana Șoșoacă au condamnat vehement, de la tribuna Parlamentului, introducerea certificatului digital pe teritoriul țării, pentru desfășurarea anumitor activități.

Rodica Boancă a cerut chiar amânarea dezbaterii și votului pe acest proiect, în timp ce senatorul independent Diana Șoșoacă a strigat că inițiativa reprezintă o încălcare a drepturilor și libertăților românilor.

"Nu se pot restrânge drepturi și libertăți și nu pot fi afectate drepturile și libertățile decât prin lege. Nu prin ordonanță de urgență, nu prin hotărâre de Guvern. Mai mult, avem rezoluția UE care menționează că acest pașaport nu poate limita drepturile celorlalți, nu poate discrimina, ceea ce se întâmplă acum. Am înțeles că azi Bucureștiul e în roșu. Nu mai aveți cum să vă faceți congresul. Slavă Domnului, rămâne Cîțu la guvernare. Altfel, venea Orban", a spus Diana Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului. 

"Toată lupta pentru recuperarea drepturilor... Oamenii morți în Revoluție sunt călcați în picioare. Dumneavoastră instituiți dictatura! E dictatură! E rușinos că vorbim așa ceva", a mai spus Șoșoacă. 

De asemenea, Rodica Boancă, senator AUR, a spus că partidul pe care-l reprezintă va vota împotrivă. "AUR va vota împotriva acestei mizeii. Pe procedură, solicit președintelui să amâne votul și dezbaterea pentru că sala e goală", a spus Boancă. 

Anca Dragu, președintele Senatului, a replicat: "Este decizia liderilor de a avea sesiune de vot azi pe acest punct de pe ordinea de zi. Solicitarea dumneavoastră nu se întemeiază". 

 

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:47
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă