Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Deputatul Teolog de la AUR, Antonio Andruşceac iubeşte femeile, în special pe cele de categorie grea.

Marian Vasile, 22 martie 2023, Ora 09:57

  • print
  • |
deputatul-teolog-de-la-aur-antonio-andrusceac-iubeste-femeile-in-special-pe-cele-de-categorie-grea-51551-1.jpg BREAKING NEWS

Antonio Andrusceac este un aşa zis politician traseist de la USR, devenit deputat AUR iar mai nou se pregăteşte să intre sub fusta senatoarei Şoşoacă, în partidul SOS fiindcă aşa este în politica zilelor noastre. El s-a evidențiat de-a lungul timpului prin mai multe controverse.

Potrivit portaljust.ro, în 2017 el a fost executat silit de RATB, cel mai probabil pentru amenzi neplătite. În același an, a contestat o altă amendă, de data aceasta în calitate la șofer, la IPJ Dâmbovița, însă instanța i-a respins plângerea.

Teologul deputat AUR a căpătat o oarecare notorietate în anul 2017, când a postat pe Facebook un text privind menirea femeilor: „Nu vă mai mințiți. TOATE femeile sunt făcute să fie mame și soții. Frustrările nu se ascund în spatele ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenţă de importanţa data de un ecuson agățat de gât, un salariu destul de prost pentru multă umilință și renunțări? Prima casă sau mașina luate într-un milion de raţe, doar ca să vadă Satu’ ca fata s-a ajuns... nu păcălesc însă pe nimeni, tot neîmplinite rămân, fără familii, fără copii... auzind mereu – ‘da’ tu mamă, nu te mai măriți?’ Pentru ca în înţelepciunea lor, mamele, bunicile, știu care este adevărata împlinire a femeii...”

ANDRUŞCEAC pozează în” FAMILIST CONVINS” dar nu îl interesează de fosta soţie şi copii lui

Antonio Andrușceac a fost căsătorit cu Elisabeta Andrușceac, stabilită în prezent la Roma. Cei doi au avut împreună o fată (Andreea Emilia Andrușceac) și un băiat (Alin Alexandru Andrușeac)

Mesajul traseistului politic, Antonio Andruşceac cu ocazia zilei de 8 Martie 2023

 

Dragi mame, soții, iubite, prietene, colege, vă doresc să fiţi fericite şi să ne iertaţi de fiecare dată când vă greșim!

Voi sunteţi florile din vieţile noastre şi vă iubim!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară