Stanga
Dreapta

Șeful Vămilor demis

Gabriela M Bogdan, 19 ianuarie 2024, Ora 10:28

  • print
  • |
eful-vamilor-demis-52049-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu l-a eliberat pe Ion Cupă din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

”Având în vedere propunerea ministrului finanţelor formulată prin Adresa nr. 7.557 din 18 ianuarie 2024, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/563 din 18 ianuarie 2024, în temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 2 alin. (2) din Legea nr. 268/2021 pentru înfiinţarea Autorităţii Vamale Române şi pentru modificarea unor acte normative, prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Cupă se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marcel Simion Mutescu se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în a doua decizie semnată de şeful Executivului.

FOTO: observatornews.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară