Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Emil Boc îl simpatizează pe George Simion: „Suntem de aceeași parte a baricadei”

Gabriela Mihai, 20 ianuarie 2022, Ora 12:58

  • print
  • |
emil-boc-il-simpatizeaza-pe-george-simion-suntem-de-aceea-i-parte-a-baricadei-50008-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a avut miercuri o întâlnire cu liderul AUR, George Simion. Edilul Clujului a explicat că o astfel de întâlnire e normală. El susține că are și idei comune cu George Simion.

 

„Am avut o discuție decent rezonabilă. Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord și acest lucru e important de știut. Suntem de acord că nu putem fi de acord cu privire la unele lucruri: cum este de exemplu procesul de vaccinare – avem viziuni diferite −. Dar ne respectăm punctele de vedere. Dar avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectiva națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut din totdeauna acest lucru și îl voi susține.

Am fost de aceeași parte a baricadei, de exemplu, pentru susținerea reabilitării termice a blocurilor, unde domnul președinte are un proiect în Parlament de a încuraja și accelera procesul de reabilitare a blocurilor, inclusiv cu sprijinul autorităților locale, iar noi suntem un campion al susținerii termice pe fonduri europene și categoric suntem de aceeași parte a baricadei.

Deci sunt teme unde evident colaborăm. (...)

Am căzut de acord asupra celui mai important lucru: orice formă de susținere a opțiunilor noastre, oricare ar fi ele, trebuie să se desfășoare în cadru democratic. Aici amândoi am fost de aceeași parte a baricadei și am susținut același lucru: indiferent ce susținem aceste forme de susținere trebuie să respecte statul de drept, să respecte drepturile oamenilor, să respecte principiul non-violenței și a abordării instituționale.

Deci eu cred că acest gen de discuții trebuie să continue, pentru că lipsa discuțiilor naște monștri: și în politică, și-n viață. E obligatoriu să ai comunicare. (...) Acest lucru l-am discutat cu domnul președinte. Mi-a cerut această întâlnire și evident că am răspuns pozitiv, ca de altfel m-am întâlnit cu orice lider politic care a vizitat Clujul și a trecut pe la noi. Nu am avut niciun fel de reținere. Asta consider eu că trebuie să facă un reprezentant al unei comunități”, a comentat Emil Boc.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară