Stanga
Dreapta

Florin Cîțu: „Bugetul este ILEGAL!”

Gabriela M Bogdan, 19 decembrie 2023, Ora 10:21

  • print
  • |
florin-citu-bugetul-este-ilegal-52029-1.jpg

Fostul premier Florin Cîțu susține că Legea Bugetului pe anul 2024 este ilegală pentru că nu are avizul CSAT. Cîțu arată că în lipsa acestui aviz, legea trebuie să se întoarcă la Guvern.

”Bugetul pentru 2024 NU ARE avizul CSAT! Trebuie să fie retrimis la guvern!

Proiectul bugetului pentru 2024 a ajuns la Parlament FĂRĂ avizul CSAT. Nu a existat nicio ședință CSAT pentru a aviza bugetul. Pentru cei care au uitat în 2018 ședința CSAT pentru avizul bugetului a fost întreruptă pentru că nu exista unanimitate și avizul nu putea fi emis.

Opinia CSAT pe buget este mult mai importantă în acest an (și cu război la granița) deoarece proiectul de buget ÎNCALCĂ decizia CSAT din 1 martie 2022 care spune că bugetul MApN este de 2,5% din PIB. Ciolacu a alocat DOAR 2,2% din PIB.

Fără acest aviz bugetul este adoptat ILEGAL! Cum a ieșit bugetul din guvern fără avizul CSAT?”, scrie Florin Cîțu.

 

FOTO: hotnews.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară