Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Florin Cîțu cere urgent eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time: „100.000 de oameni au rămas fără loc de muncă”

Gabriela M Bogdan, 4 august 2022, Ora 11:15

  • print
  • |
florin-citu-cere-urgent-eliminarea-supraimpozitarii-contractelor-part-time-100-000-de-oameni-au-ramas-fara-loc-de-munca-50939-1.png BREAKING NEWS

Fostul premier Florin Cîțu cere Guvernului să renunțe la supraimpozitarea contractelor part-time, asta pentru că 100.000 de oameni au rămas fără loc de muncă, iar măsura se dovedește nocivă pentru economie.

 

”Peste 100 000 de persoane au rămas fără un loc de muncă după ce a fost reintrodusă supraimpozitarea contractelor part-time. Efect previzibil despre care am avertizat.

Acesta este și motivul pentru care alături de colegii liberali am eliminat în 2020 supraimpozitarea contractelor part-time introdusă de guvernele PSD.

Având în vedere aceste date cred că guvernul trebuie să elimine această taxa urgent. Nu mai este nevoie de alte analize, datele arată că am avut dreptate.”, scrie Florin Cîțu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:49
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară