Stanga
Dreapta

Fostul deputat Cristian Rizea face dus cu gardienii

Valentina Popescu, 18 septembrie 2023, Ora 13:59

  • print
  • |
fostul-deputat-cristian-rizea-face-dus-cu-gardienii-1.jpg

Fostul deputat român, Cristian Rizea, expulzat la sfârșitul lunii aprilie din Republica Moldova, după ce a fost declarat persona non grata pentru 15 ani, este păzit permanent de gardienii din închisoare, care l-ar însoți mai ales  atunci când merge la duș.

 

Cristian Rizea ar avea nevoie de protecție după ce un cunoscut interlop, aflat în libertate,  ar fi reușit să contacteze deținuți periculoși, cărora le-ar fi cerut ca Rizea să fie bătut sau supus unor abuzuri sexuale, drept pedeapsă pentru că la jignit pe vloggerul Serghei Mizil   care îi era prieten.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au dezvăluit că fostul politician încearcă să „socializeze cu deținuții”, însă, în general, rămâne retras și este păzit permanent.

„Nu prea se întâlnește nimeni cu el, fiindcă este plasat la protejați. Primește, în continuare, amenințări discrete sau este înjurat de alți deținuți atunci când este scos în curte, la aer, conform programului. Este păzit permanent, chiar și la spălător, unde face duș. Atunci când merge să facă baie, alți deținuți sunt afară, tocmai pentru ca Rizea să facă baie singur”, au spus surse din cadrul ANP, pentru presa română.

În restul timpului, Cristian Rizea merge la magazinul închisorii pentru diverse cumpărături și „încearcă să își păstreze condiția fizică jucând tenis cu piciorul sau ping-pong”, au precizat sursele citate.

foto facebook Cristian Rizea

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară