Stanga
Dreapta

Gabriela Firea: PSD susține doamnele să ocupe locurile pe care le merită fiecare în domeniul său de activitate

Bogdan Ionescu, 24 martie 2023, Ora 13:21

  • print
  • |
gabriela-firea-psd-sustine-doamnele-sa-ocupe-locurile-pe-care-le-merita-fiecare-in-domeniul-sau-de-activitate-51565-1.jpg

Peste 150 de reprezentante ale PSD au participat pe 8 Martie la un eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Prezentă la eveniment, Gabriela Firea, ministrul Familiei, a scris într-o postare pe Facebook că: “Partidul Social Democrat susține doamnele să poată ocupa locurile pe care le merită fiecare în domeniul său de activitate, conform pregătirii și experienței”.

Gabriela Firea: “Femeile trebuie să-și cunoască drepturile și să îndrăznească mereu mai mult. O femeie ambițioasă, care vrea să-și folosească potențialul la maximum poate fi un exemplu de succes pentru întreaga societate, nu doar pentru ea, căci doar împreună, femei și bărbați, putem aduce valoare comunității.

Doamnele social democrate sunt mereu entuziaste, se implică din tot sufletul și răspund prezent oricând. Sunt doamne cu o puternică experiență profesională, care se remarcă în multe domenii de activitate, dar și tinere aflate la început de drum, cu idei care aduc un suflu proaspăt. Suntem, toate, parte a echipei PSD și ne mândrim cu asta.

Am răspuns cu bucurie invitației președintelui PSD Marcel Ciolacu și am sărbătorit Ziua Internațională a Femeii alături de peste 150 de colege social democrate din toată țara la evenimentul organizat de Partidul Social Democrat la Palatul Parlamentului. Am simțit multă emoție, căldură sufletească și multă sinceritate.

Mulțumesc președintelui PSD, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, secretarului general PSD Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, tuturor colegilor și echipei de comunicare pentru această surpriză plăcută făcută doamnelor din partid.

Le-am transmis colegelor mele, și prin ele doamnelor din toată țara, toată aprecierea mea sinceră! Toate doamnele din România merită felicitări și susținere pentru tot ceea ce fac atât pentru familii cât și în carieră.

Partidul Social Democrat susține doamnele să poată ocupa locurile pe care le merită fiecare în domeniul său de activitate, conform pregătirii și experienței. Dovada sunt toate colegele mele din Senat și din Camera Deputaților, consilieri generali, locali, membri în administrația centrală sau locală.

Alături de președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu am depus anul trecut o inițiativă legislativă pentru ca 30% din locurile de pe listele de candidați la alegerile locale să fie ocupate de candidați femei. În plus, 30% din posturile de membru în consiliile de administrație ale întreprinderilor de stat vor fi rezervate doamnelor”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:45
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară