Stanga
Dreapta

Încă un candidat umanist intră în luptă pentru bucureșteni

ro.ro, 1 august 2023, Ora 20:50

  • print
  • |
inca-un-candidat-umanist-intra-in-lupta-pentru-bucure-teni-51792-1.jpeg

Partidul Umanist Social Liberal a lansat încă un candidat pentru alegerile locale de anul viitor, în persoana lui Bogdan Pintileasa, pentru Primăria Sectorului 6.

În spiritul devizei Demnitate, Onoare și Curaj, PUSL rămâne consecvent angajamentului luat în fața românilor și propune un profesionist al administrației, cu peste 20 de ani de experiență recunoscută în domeniu. Promisiunea acestuia, garantată de Cristian Popescu Piedone, prezent la această lansare, este ca și în Sectorul 6, imposibilul să devină posibil.

Licențiat în Științe administrative, cu studii postuniversitare în management, Bogdan Pintileasa a activat atât în sectorul privat, cât și domeniul public, începându-și cariera chiar în Sectorul 6.

Cu prilejul evenimentului de lansare, la care au participat membrii echipei centrale de campanie a partidului, a fost inaugurat și noul sediul al filialei PUSL, din Bulevardul Timișoara nr. 21, unde echipa coordonată de Bogdan Pintileasa va acorda asistență gratuită pe probleme administrative și juridice locuitorilor Sectorului 6.

 

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară