Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Încep lucrările de refacere a pavajului din Centrul Vechi al Capitalei

Gabriela M Bogdan, 17 mai 2022, Ora 12:06

  • print
  • |
incep-lucrarile-de-refacere-a-pavajului-din-centrul-vechi-al-capitalei-50671-1.jpg BREAKING NEWS

 

Nicuşor Dan a anunţat, luni, că au început lucrările de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei. Potrivit primarului general, "reparațiile vor dura câteva săptămâni", astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vor fi gata toate cele 14 străzi. 

"După ce, timp de mulți ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenție serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi (luni - n.r.) am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a orașului", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

"Se lucrează deja în mai multe zone - în zona Hanul lui Manuc, dar şi pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Şelari. Lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vom finaliza reparaţiile pe care ni le-am propus pe toate cele 14 străzi. Fiind vorba de lucrări executate de firmele Apolodor şi Delta ACM în baza garanţiilor, Primăria Generală nu plăteşte bani pentru ele. Simultan cu aceste lucrări, reparăm sau înlocuim mobilierul urban din Centrul Vechi", a scris primarul general pe rețeaua socială.

Lucrările începute luni vizează refacerea pavajului şi reabilitarea elementelor de mobilier.

"Suntem în zona Lipscani sau Centrul Istoric - o zonă foarte circulată de bucureşteni şi de turişti. Avem un pavaj, în special din piatră cubică, pus în 2012. Nu s-a mai intervenit de atunci, nu s-a mai făcut niciun fel de mentenanţă. Acum, cu firmele cu care suntem încă în garanţie, lucrăm la reabilitarea pavajului şi într-o lună, din momentul acesta, o să avem pavajul reabilitat. Şi totodată reabilitate şi elementele de mobilier: băncuţe şi jardiniere", a mai transmis Nicuşor Dan.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară