Stanga
Dreapta

Întâlnire fulger pentru numirea lui Mircea Abrudean ca secretar la Guvern

Gabriela M Bogdan, 19 iunie 2023, Ora 11:21

  • print
  • |
intalnire-fulger-pentru-numirea-lui-mircea-abrudean-ca-secretar-la-guvern-51741-1.jpg

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă se întâlneşte luni cu premierul Marcel Ciolacu la ora 15.00, o discuţie urmând să vizeze numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, au precizat surse guvernamentale. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a confirmat la finalul şedinţei conducerii PNL cu miniştrii liberali din Executivul Ciolacu că va exista o discuţie privind numirea lui Abrudean ca SG.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat la finalul şedinţei conducerii PNL cu miniştrii partidului că discuţiile au vizat agenda guvernamentală săptămânală. ”Am avut stabilit ca în fiecare luni, la ora 8.00, să ne vedem cu miniştrii PNL pentru a putea să discutăm subiectele de pe agenda Executivului şi în felul acesta va exista o coordonare”, a spus Ciucă.

Întrebat ce se întâmplă cu numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului, preşedintele PNL a răspuns: ”O să discutăm toate aceste chestiuni”.

Duminică, deputatul PNL Pavel Popescu a scris pe că refuzul PSD de a îl numi în funcţia de secretar general al Guvernului pe liberalul Mircea Abrudean reprezintă „o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre”. Acesta a adăugat că Adrian Câciu a putut fi „reciclat” la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce „a îngropat Finanţele României” şi i-a cerut premierului Marcel Ciolacu semnătura sa luni la prima oră cu privire la numirea lui Abrudean.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară