Stanga
Dreapta

Lovitură de teatru! Guvernul nu va discuta nici astăzi plafonarea prețurilor la RCA

Gabriela M Bogdan, 24 martie 2023, Ora 11:06

  • print
  • |
lovitura-de-teatru-guvernul-nu-va-discuta-nici-astazi-plafonarea-preturilor-la-rca-51557-1.jpg

Proiectele Legilor educaţiei nu figurează pe agenda de vineri a şedinţei de guvern, întrucât ministrul de resort, Ligia Deca, are încă o situaţie a stării de sănătate care necesită urmarea recomandărilor medicale de izolare, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

În şedinţa din 9 martie, prim-ministrul Nicolae Ciucă declara că proiectele Legilor educaţiei intră în avizare la nivelul tuturor ministerelor cu responsabilitate în domeniu şi urma ca, în şedinţa de guvern din data de 23 martie, să fie aprobate şi transmise spre dezbatere şi adoptare în Parlament.
Referitor la proiectul de plafonare a preţului poliţelor RCA, pregătit la propunerea Autorităţii de Supraveghere Financiară, acesta nu figurează pe ordinea de zi deoarece a fost retras de ASF, a mai precizat Cărbunaru.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară