Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu, atac la adresa lui Ludovic Orban: „A fost un premier accidental”

Gabriela M Bogdan, 3 iulie 2023, Ora 11:04

  • print
  • |
marcel-ciolacu-atac-la-adresa-lui-ludovic-orban-a-fost-un-premier-accidental-51749-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a lansat un atac la adresa fostului premier Ludovic Orban, pe care îi acuză că a dus deficitul bugetar al României la peste 9%. Ciolacu nu l-a nominalizat pe Orban, dar l-a catalogat drept un ”premier accidental”.

”Știm cu toții că România a avut un deficit de 9,2%, cel mai mare din UE. Acest deficit a venit după o perioadă cu un deficit de sub 3%. Toate acestea s-au întâmplat într-o perioadă în care a fost un prim-ministru accidental în România. Sperăm că astfel de accidente să nu se mai întâmple.

Anul acesta trebuie să ne încadrăm la sub 4,4% deficit. Trebuie să ne încadrăm în acel deficit pentru că avem un acord cu Uniunea Europeană, singura țară din UE care are un astfel de acord, care poate să influențeze fondurile europene alocate României și mai grav ar putea afecta reformele din PNRR.

Nu vom lua nicio decizie până nu vom vorbi cu marii actori din fiecare domeniu, iar eu cred că nu este oportun să introducem taxe noi.

Au existat măsuri luate de fostul premier Nicolae Ciucă, am luat și eu o serie de măsuri. Trebuie să continuăm această politică prin care să avem o creștere bazată pe investiții, nu pe consum.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară