Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu desființează posturile dintru-un minister cheie: „O să vin cu o ordonanță de comasare”

Gabriela M Bogdan, 2 august 2023, Ora 12:27

  • print
  • |
marcel-ciolacu-desfiinteaza-posturile-dintru-un-minister-cheie-o-sa-vin-cu-o-ordonanta-de-comasare-51793-1.jpg

Premierul României a anunțat o serie de măsuri fiscale pentru reducerea cheltuielilor bugetare. Primul minister vizat e cel al Muncii.

„Sunt ferm convins că domnul ministru vă va răspunde. Sunt măsuri cu efect imediat. Ne luăm termen până la finalul anului. Nimeni nu ia măsuri pompieristice. Insistăm pe comasările la instituțiile care au aceleași atribuții. Vă dau un singur exemplu: ministerul Muncii. O să vin cu o ordonanță de comasare”, a spus Marcel Ciolacu.

Tot în cadrul acestei conferințe de presă Marcel Ciolacu a lansat un atac îndreptat împotriva lui Nicolae Ciucă, dar și scăderea impozitelor pentru salariul minim.

50 de măsuri

De asemenea, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că sunt peste 50 de măsuri care vor fi luate prin OUG care se pregăteşte. ”Vorbim de prima reformă reală în sistemul bugetar”, afirmă premierul.

”Sunt peste 50 de măsuri (...) ele au fost discutat şi în cadrul coaliţiei. De fapt şi de drept vorbim, din punctul meu de vedere, de prima reformă reală în ceea ce priveşte sistemul bugetar. Este pentru prima oară când un Guvern al României ăşi asumă o astfel de abordare”, a afirmat premierul. ”Sunt multe măsuri care se iau şi mi-aş fi dorit să fie luate din timp, de când existau elemente clare că este foarte puţin probabil să se încadrăm pentru deficitul asumat pentru anul acesta (...) vorbim de o stabilitate în România, nu vorbim de recesiune, vorbim pur şi simplu de lucruri pe care ni le-am asumat”, a mai afirmat premierul. Acesta a precizat că scopul este de a nu se pierde banii europeni.

FOTO: news18.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:09
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară