Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu: „Gabriela Firea a început să ne facă program”

Gabriela M Bogdan, 22 noiembrie 2022, Ora 11:53

  • print
  • |
marcel-ciolacu-gabriela-firea-a-inceput-sa-ne-faca-program-51273-1.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus, glumind, premierului Nicolae Ciucă faptul că ministrul Familiei, Gabriela Firea, le face program, asta pentru că lansează foarte multe programe pentru sprijinirea familiilor și pentru creșterea natalității.

 

”Se pare domnule prim-ministru, domnule ministru că doamna Firea a început să ne facă program. Ne tot invită la evenimente de lansare a unor programe asumate împreună în programul de guvernare.

Observăm o scădere drastică a natalității și este evident faptul că nu putem concepe politici publice când avem o scădere a natității (...) La nivel mondial, suntem aproape opt miliarde, dar în Uniunea Europeană avem o scădere dramatică a natalității.

Este clar că s-a schimbat mentalitatea tinerilor, care pun pe primul plan construirea unei cariere, securitatea financiară și abia apoi își doresc să facă copii. Sunt convins că putem găsi soluții pentru a promova natalitatea.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară