Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu își asumă angajamentul luat în fața partidului

Gabriela M Bogdan, 9 mai 2023, Ora 11:07

  • print
  • |
marcel-ciolacu-i-i-asuma-angajamentul-luat-in-fata-partidului-51667-1.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dă un semnal politic important și a semnat legea prin care se instituie obligativitatea ca pe listele pentru orice tip de alegeri din România să se regăsească 30% femei. Semnalul este important în contextul în care Ciolacu a transmis și în interiorul PSD faptul că își dorește mai multe femei în viitorul Guvern.

#Reprezentare echitabilă în funcțiile politice alese!

Am semnat, astăzi, de Ziua Europei, alături de toate doamnele deputat și senator din PSD amendamentele prin care devine obligatoriu ca, la toate tipurile de alegeri din România, MINIMUM 30% dintre #candidați să fie femei!

Amendamentele completează prevederile proiectului de lege privind instituirea unei cote de reprezentare de minimum 30% la alegerile locale și în conducerea corporativă a întreprinderilor publice.

#Romania are nevoie de expertiza femeilor prin prezența lor în eșaloanele tuturor puterilor din stat!

Îi mulțumesc în mod special și doamnei Gabriela Firea pentru tenacitatea și energia cu care promovează politici publice pentru femeile și familiile cu copii din România!”, scrie Marcel Ciolacu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară