Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu, negocieri cu președintele

Gabriela M Bogdan, 21 februarie 2024, Ora 10:43

  • print
  • |
marcel-ciolacu-negocieri-cu-pre-edintele-52103-1.jpg

Liderii coaliției de guvernare s-au întâlnit, miercuri dimineață, într-o ședință în care au pus la punct detaliile comasării alegerilor. S-a ajuns la un acord pentru a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, iar la europarlamentare PSD și PNL vor merge pe liste comune.

Totuși, nu s-a reușit reglarea tuturor lucrurilor, iar o negociere finală va avea loc la Palatul Cotroceni. Sub umbrela ședinței CSAT, Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu vor avea o discuție pe baza a ceea ce s-a negociat în coaliție, ne-au precizat surse politice.

Negocierile dintre Iohannis și Ciolacu vor viza mai multe aspecte, cel mai probabil și calea de urmat după alegeri.

 

Ce au negociat liderii coaliției

Conducerile PSD și PNL vor oficializa cel mai probabil, miercuri, comasarea alegerilor locale cu alegerile europarlamentare, au declarat surse din coaliția de guvernare.

PSD și PNL și-ar putea uni forțele și la alegerile locale. Chiar dacă vor candida separat în cvasimajoritatea cazurilor, există o discuție în coaliția de guvernare ca PSD și PNL să alinieze la start un candidat comun pentru funcția de primar în localități conduse de primari USR pentru a-și maximiza șansele de câștig. În discuție pentru un candidat unic PSD-PNL se află și Primăria Generală a Capitalei.

 FOTO:  revista22.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară