Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mesaj dur pentru ministrul de Finanțe: “Să nu se bazeze pe informațiile de la Firea, care își minte și colegii de partid!”

Gabriela M Bogdan, 29 noiembrie 2021, Ora 11:05

  • print
  • |
mesaj-dur-pentru-ministrul-de-finante-sa-nu-se-bazeze-pe-informatiile-de-la-firea-care-i-i-minte-i-colegii-de-partid-49774-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informațiile de la Gabriela Firea, "care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii". Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Dan și Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea din București.

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei București pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă.

Dan spune că își dorește și o întâlnire cu ministrul de Finanțe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informațiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor. Provocarea de conflicte și utilizarea de poziții ministeriale pentru ambiții personale, așa cum face deja din primele zile fostul primar al Capitalei, va dezgusta foarte repede cetățenii”, a explicat Nicușor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară