Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ministrul Muncii, Marius Budăi anunță creșterea pensiilor și a salariului minim pe economie

Gabriela M Bogdan, 31 august 2022, Ora 11:21

  • print
  • |
ministrul-muncii-marius-budai-anunta-cre-terea-pensiilor-i-a-salariului-minim-pe-economie-51022-1.jpg BREAKING NEWS

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat că PSD va propune creșterea salariului minim, acesta urmând să ajungă la 3000 de lei. De asemenea, se va propune majorarea pensiei minime cu 100 de lei, iar la pachet se va proceda și la o creștere a punctului de pensie.

”Noi, PSD, vom propune majorarea salariului minim până la 3000 de lei, cu păstrarea acelor 200 de lei netaxabili. Ne dorim ca în România să nu mai existe sărăcie în muncă. Dacă tot vorbim de muncă, contractele part-time care au devenit contracte cu normă întreagă sunt în număr de 100.000.

Vom propune majorarea pensiei minime de la 1000 de lei la 1100. De aseemenea, vom propune creșterea punctului de pensie, o prioritate pentru noi și pentru toți seniorii României.”, a spus Marius Budăi.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară