Stanga
Dreapta

Nicolae Ciucă, un escroc de primă mână!

Claudia Ioana, 24 septembrie 2024, Ora 16:04

  • print
  • |
nicolae-ciuca-un-escroc-de-prima-mana-52224-1.jpg

Nicolae Ciucă, actualul președinte al Partidului Național Liberal (PNL) și fost premier al României, se dovedește a fi un escroc de primă mână și dă dovadă în acelați timp de un tupeu fantastic. Nicolae Ciucă a cheltuit o sumă colosală, 4 milioane de euro din banii contribuabililor români, pe un proiect literar controversat: o carte care, de fapt, nu există.

 

Într-o perioadă în care românii se confruntă cu dificultăți economice și creșteri de prețuri la utilități și alimente, utilizarea unor sume uriașe din bugetul de stat pentru un proiect de maculatură marca Ciucă este văzută ca o dovadă de nepăsare și cinism.

Această sumă ar fi putut fi utilizată pentru finanțarea unor proiecte de infrastructură, sănătate sau educație, sectoare ce au nevoie acută de resurse. De asemenea, se pune întrebarea cum a fost posibilă o astfel de alocare bugetară fără o verificare riguroasă a justificării și rezultatelor unui astfel de proiect. Vorbim de deturnare de fonduri cu consecințe deosebit de grave. Dar cine să verifice?. Justiția e noua mafie cu puteri nemărginite în România. Au salarii și pensii speciale de zeci de mii de euro, dar acum protejează doar mafia de partid și de stat, nu mai apără cetățeanul care își caută dreptate. Când te duci la instanță mori cu dreptatea în mână.

Nicolae Ciucă are obrazul gros, la fel ca și gușa hrănită cu zeci de mii de euro lunar din banii poporului amărât. Acest borfaș liberal trebuie trimis la groapa de gunoi a politicii postdecembriste. Are dreptate Crin Antonescu când spune că nu trebuie votat Partidul Național Liberal.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară