Stanga
Dreapta

Primarul Daniel Băluță a fost reales președinte al Organizației PSD Sector 4

Bogdan Ionescu, 24 septembrie 2022, Ora 11:11

  • print
  • |
primarul-daniel-baluta-a-fost-reales-pre-edinte-al-organizatiei-psd-sector-4-51097-1.jpg

Daniel Băluță a fost reales,  în funcția de președinte al organizației PSD Sector 4, în cadrul  unei conferințe la care au participat aproape 200 de membri, dar și lideri la nivel național în cadrul partidului, printre care Gabriela Firea si Sorin Grindeanu.

Primarul Sectorului 4, considerat a fi unul dintre cei mai performanți edili social democrați și, totodată, cel mai gospodar primar din București i-a convins pe cei aproximativ 200 de delegați prezenți la conferința de alegeri că împreună pot transforma Sectorul 4 în "capitala Bucureștiului", fapt pentru care aceștia au validat, în unanimitate, și lista celor 14 vicepreședinți care îl vor sprijini în acest demers.

Lista a fost deschisă, în calitate de prim-vicepreședinte, de deputatul social-democrat Nicoleta Matilda Goleac. Seria discursurilor mobilizatoare a fost deschisă de ministrul Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și totodată președinte al PSD București.

Oficialul a punctat forța echipei social-democrate de la Sectorul 4, care în ultimii ani a dovedit că se poate ca administrația și politica să își dea mâna în folosul oamenilor.

La fel, și ministrul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a adus în discuție pragmatismul social-democraților conduși de Daniel Băluță, care în ciuda tuturor opozițiilor, a reușit să pună oamenii pe primul loc și să implementeze proiecte ample de dezvoltare a comunității.

După vot, Daniel Băluță a declarat că va fi și mai aproape de oameni și de dorințele acestora și va face tot posibilul ca Sectorul 4 să devină cea mai modernă și frumoasă zonă a Capitalei.

"Vă mulțumesc din suflet pentru votul acordat. Îi mulțumesc familiei, soției, fratelui meu, fetiței mele, părinților mei le mulțumesc pentru că au fost cu toții alături de mine. Ultimii ani petrecuți în funcția de primar mi-au arătat faptul că trebuie să mă aplec asupra oamenilor și să mă zbat și mai mult să găsesc și să le ofer soluții pentru un trai mai bun. Sectorul 4 a devenit mai modern, dar suntem încă la început de drum, mai avem multe de făcut. Sectorul 4 are nevoie de mai multe pasaje, mai multe blocuri reabilitate, mai multe unități de învățământ moderne, mai multe spitale", a declarat Daniel Băluță, președintele reales al Organizației PSD Sector 4.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară