Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Războiul spartanilor în scenariul USR

Gabriela Mihai, 19 octombrie 2021, Ora 11:23

  • print
  • |
razboiul-spartanilor-in-scenariul-usr-1.jpg BREAKING NEWS

 

Dan Barna, propus ministru de Externe în guvernul cu care USR va merge în Parlament, face o comparație între formațiunea politică și spartani. El a adăugat că USR e singurul partid responsabil din această criză politică, deoarece e singurul care a venit cu o propunere de premier și și-a asumat guvernarea.

„Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă în fața armatei lui Xerxes, dar faptul că ei au stat acolo în trecătoare și au murit luptând pentru cetatea lor a făcut să fie respectați și să arate că se poate. Dacă și noi ne punem palma la spinare, România nu mai are nicio șansă. USR mâine arată exact asta – capacitatea și caracterul de a înfrunta această criză”, a spus Dan Barna.

„Ceea ce vă spun e un lucru foarte clar pe care, din fericire - și am văzut niște sondaje - românii îl văd foarte limpede: există un partid care-și asumă guvernarea în situație de pandemie. Ăla e USR și premierul desemnat e Cioloș. Ideea că ne dăm și noi deoparte că ce-o să zică, o să comenteze un analist sau altul... România are nevoie de guvernare azi. Opiniile, procesele, amenințările dacă se iau măsuri dure pot fi făcute după ce trecem de criză. Hai să ieșim din criză, ăsta e mesajul”, a adăugat el.

 

 

EDITORIAL

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

  Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat într-un accident, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un șofer care urcase băut la volan, conform primelor informații apărute în presă. Becali a comentat accidentul în stilul caracteristic.   " A fost un banal accident. ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:58
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă