Stanga
Dreapta

Scandal uriaș în Parlament: „Domnule Simion ați consumat droguri?”

Gabriela M Bogdan, 10 mai 2023, Ora 11:37

  • print
  • |
scandal-uria-in-parlament-domnule-simion-ati-consumat-droguri-51671-1.jpg

Protestul AUR continuă în Parlament, prin intermediul deputaților formațiunii. George Simion, liderul AUR, a avut un scandal cu deputatul PNL, Pavel Popescu, la tribuna Camerei Deputaților.

Pavel Popescu l-a întrebat pe Geoge Simion dacă a luat droguri și a acuzat AUR de extremism.

”În toate țările se dă ordin ca partidele extremiste să bulverseze activitatea Parlamentului (...) Domnule Simion, atunci când v-am întrebat dacă ați consumat droguri, nu v-am întrebat degeaba. Azi dimineață, un singur om era cocoțat pe gardul Parlamentului, la fel ca la asaltul Capitoliului din SUA. Ce ați făcut voi în ultimii ani, cu droguri, cu gloanțe aduse în Parlament, pentru toate astea trebuie să dispăreți din politica românească.”, a spus Pavel Popescu.

În replică, George Simion l-a acuzat de manipulare și i-a spus râzând că ”vin rușii”.

”S-a găsit arme la PNL-eu, s-a găsit mașină de scris automată la PNȚ-eu! Vin ruși, vin rușii, vin rușii! Medicamente, aduceți medicamente pentru domnul Pavel Popescu! Nu mai vorbiți prostii nejustificate, mai aveați puțin și ne spuneați că s-a pus steagul legionar pe sediul poliției. Lăsați prostiile astea cu gloanțe, cu droguri, că românii nu mai sunt așa de proști să vă și creadă. ”, a replicat Simion.

În fața Parlamentului este în curs de desfășurare un protest al celor de la AUR. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii, în timpul conflictului fiind agresat și fostul premier Ludovic Orban.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:23
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară