Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Tentația guvernării ispitește lideri PSD

Gabriela Mihai, 19 octombrie 2021, Ora 12:10

  • print
  • |
tentatia-guvernarii-ispite-te-lideri-psd-49515-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cei de la PNL au lăsat o portiță politică deschisă și au spus că vor discuta cu toate partidele pentru formarea unui nou Guvern, în afară de AUR. Mesajul a fost recepționat și în Kiseleff, iar mai mulți lideri importanți ai PSD ar încerca o negociere cu cei de la PNL.

Surse din PSD ne-au explicat că mai mulți lideri importanți ”care au simțit gustul puterii recent”, s-ar aventura într-o formulă guvernamentală alături de PNL, cu toate riscurile politice și de imagine pe care acest scenariu l-ar presupune.

Deocamdată, se pare că au avut loc doar discuții exploratorii, dar liderul PSD, Marcel Ciolacu, trage serios frâna colegilor din partid și ”nici nu vrea să audă de intrarea la guvernare”.

Surse din PSD ne-au precizat că Marcel Ciolacu crede în posibilitatea de a provoca alegeri anticipate, iar cu un PSD relegitimat și câștigător al alegerilor, atunci va forța preluarea guvernării, chiar și într-o formulă alături de PNL.

La acest moment, discuțiile sunt exploratorii, iar opoziția lui Marcel Ciolacu face imposibilă avansarea spre un scenariu în care PSD și PNL vor ajunge la guvernare împreună, în lipsa alegerilor anticipate.

 

 

EDITORIAL

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

  Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat într-un accident, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un șofer care urcase băut la volan, conform primelor informații apărute în presă. Becali a comentat accidentul în stilul caracteristic.   " A fost un banal accident. ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă