Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Tentația guvernării ispitește lideri PSD

Gabriela M Bogdan, 19 octombrie 2021, Ora 12:10

  • print
  • |
tentatia-guvernarii-ispite-te-lideri-psd-49515-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cei de la PNL au lăsat o portiță politică deschisă și au spus că vor discuta cu toate partidele pentru formarea unui nou Guvern, în afară de AUR. Mesajul a fost recepționat și în Kiseleff, iar mai mulți lideri importanți ai PSD ar încerca o negociere cu cei de la PNL.

Surse din PSD ne-au explicat că mai mulți lideri importanți ”care au simțit gustul puterii recent”, s-ar aventura într-o formulă guvernamentală alături de PNL, cu toate riscurile politice și de imagine pe care acest scenariu l-ar presupune.

Deocamdată, se pare că au avut loc doar discuții exploratorii, dar liderul PSD, Marcel Ciolacu, trage serios frâna colegilor din partid și ”nici nu vrea să audă de intrarea la guvernare”.

Surse din PSD ne-au precizat că Marcel Ciolacu crede în posibilitatea de a provoca alegeri anticipate, iar cu un PSD relegitimat și câștigător al alegerilor, atunci va forța preluarea guvernării, chiar și într-o formulă alături de PNL.

La acest moment, discuțiile sunt exploratorii, iar opoziția lui Marcel Ciolacu face imposibilă avansarea spre un scenariu în care PSD și PNL vor ajunge la guvernare împreună, în lipsa alegerilor anticipate.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară