Stanga
Dreapta

Incendiu într-o intersecție aglomerată din Capitală

Gabriela M Bogdan, 19 august 2021, Ora 12:18

  • print
  • |
incendiu-intr-o-intersectie-aglomerata-din-capitala-49127-1.png

 

Un tramvai s-a blocat pe șine, a fost învăluit de flăcări și apoi evacuat de urgență în zona Rahova din Capitală. Iar la distanță de numai câteva sute de metri, o cutie care găzduia echipamente ale Societății de Transport a luat foc. Incendiul s-a extins și la o mașină parcată alături.

 

Cutia care adăpostea echipamentele Societății de Transport București a început să scoată fum și a fost rapid cuprinsă de flăcări după-amiază, la o oră de vârf. Flăcările s-au extins rapid la o mașină parcată în apropiere, iar fumul negru s-a ridicat până la nivelul blocurilor de 10 etaje din intersecție.

Șofer: Nu m-am speriat, dar mi-a distrus mașina. Bară, far, capotă. Cam toată mașina, de la flăcări a sărit pe capotă, pe plafon.

Circulația a fost îngreunată cel puțin 3 ore în zona Sebastian, din cauza incendiului care a izbucnit la transformator. Zona a fost împrejmuită. Pompierii se asigurau că nimeni nu va fi pus în pericol.

Câteva sute de metri mai departe, un tramvai s-a blocat pe șine, după ce a fost învăluit de fum. Martorii au surprins scântei care ar fi putut duce la o tragedie.

Călătorii au fost evacuați imediat, iar vatmanul și câțiva șoferi care erau în trafic au intervenit rapid, cu stingătoarele.

 

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară