Stanga
Dreapta

Bill Gates face anunțul cu privire la coronavirus. Cât va mai dura pandemia și cum va fi tratată

Gabriela M Bogdan, 13 ianuarie 2022, Ora 11:24

  • print
  • |
bill-gates-face-anuntul-cu-privire-la-coronavirus-cat-va-mai-dura-pandemia-i-cum-va-fi-tratata-49972-1.jpg

 

Bill Gates a oferit noi declarații despre pandemia de COVID-19. Fondatorul Microsoft este optimist că, în perioada următoare, coronavirusul va fi tratat mai mult ca o gripă sezonieră. Declarația cofondatorului Microfost vine în contextul în care multe țări de pe glob se confruntă deja cu valul cinci al bolii.

Omicron, tulpina din Africa de Sud a virusului SARS – CoV – 2, face ravagii în SUA și în mai multe țări de pe glob. Bill Gates anticipează că, pe viitor, odată ce actualul val se va diminua, lucrurile ar putea reveni la normal.

COVID-19 va fi tratat mai mult ca gripa sezonieră”, a declarat Bill Gates, pe durata unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Twitter cu Devi Sridhar, președinte al catedrei de sănătate publică globală de la Universitatea din Edinburgh.

 

O variantă mai transmisibilă nu este probabilă”, a mai punctat omul de afaceri.

Bill Gates a anticipat pandemia de COVID-19

De precizat că nu este pentru prima oară când Bill Gates face previziuni de acest gen. În urmă cu șase ani, fondatorul Microsoft a făcut o predicție, care s-a confirmat ulterior. Practic, miliardarul a anticipat pandemia de coronavirus.

Dacă ceva va ucide peste zece milioane de oameni în următoarele câteva decenii, probabil că va fi un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi” a spus Bill Gates în cadrul unei conferințe din 2015.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară