Stanga
Dreapta

Bill Gates face anunțul cu privire la coronavirus. Cât va mai dura pandemia și cum va fi tratată

Gabriela Mihai, 13 ianuarie 2022, Ora 11:24

  • print
  • |
bill-gates-face-anuntul-cu-privire-la-coronavirus-cat-va-mai-dura-pandemia-i-cum-va-fi-tratata-49972-1.jpg

 

Bill Gates a oferit noi declarații despre pandemia de COVID-19. Fondatorul Microsoft este optimist că, în perioada următoare, coronavirusul va fi tratat mai mult ca o gripă sezonieră. Declarația cofondatorului Microfost vine în contextul în care multe țări de pe glob se confruntă deja cu valul cinci al bolii.

Omicron, tulpina din Africa de Sud a virusului SARS – CoV – 2, face ravagii în SUA și în mai multe țări de pe glob. Bill Gates anticipează că, pe viitor, odată ce actualul val se va diminua, lucrurile ar putea reveni la normal.

COVID-19 va fi tratat mai mult ca gripa sezonieră”, a declarat Bill Gates, pe durata unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Twitter cu Devi Sridhar, președinte al catedrei de sănătate publică globală de la Universitatea din Edinburgh.

 

O variantă mai transmisibilă nu este probabilă”, a mai punctat omul de afaceri.

Bill Gates a anticipat pandemia de COVID-19

De precizat că nu este pentru prima oară când Bill Gates face previziuni de acest gen. În urmă cu șase ani, fondatorul Microsoft a făcut o predicție, care s-a confirmat ulterior. Practic, miliardarul a anticipat pandemia de coronavirus.

Dacă ceva va ucide peste zece milioane de oameni în următoarele câteva decenii, probabil că va fi un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi” a spus Bill Gates în cadrul unei conferințe din 2015.

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:31
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă