Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Consumul de alcool și vaccinul Covid-19

Gheorghe George, 25 ianuarie 2021, Ora 09:00

  • print
  • |
consumul-de-alcool-i-vaccinul-covid-19-48425-1.jpg BREAKING NEWS

Șeful DSU, Raed Arafat, a spus dacă înainte și după momentul vaccinării împotriva Covid-19 poți consuma alcool. 

Raed Arafat, a fost întrebat la Antena 3, duminică seară, dacă „Înainte și după momentul vaccinării este adevărat că nu ai voie să consumi alcool?”.

Șeful DSU a răspuns că „eu n-am văzut o contraindicație de acest gen. Clar că alcool afectează sistemul imunitar în mod negativ, dar n-am văzut o contraindicație științifică să spună că dacă ai consumat alcool nu poți fi vaccinat.”

„N-am văzut așa ceva. Trebuie să vedem dacă se găsește sau dacă este doar folclor. Eu cred că e doar folclor.”, a completat Raed Arafat. 

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:40
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă