Stanga
Dreapta

Focar de Covid-19! 19 elevi au fost confirmați cu COVID

Gabriela M Bogdan, 11 ianuarie 2022, Ora 13:27

  • print
  • |
focar-de-covid-19-19-elevi-au-fost-confirmati-cu-covid-49963-1.jpg

 

Activitatea didactică va fi organizată online timp de 10 zile, începând de marți, la Colegiul Național „Dr. I. Meșotă” din Brașov, unde 19 elevi au fost confirmați cu COVID.

 

Decizia a fost luată marți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov pe baza unor avize din partea Inspectoratului Școlar și a Direcției de Sănătate Publică.

Astfel, activitatea didactică se va desfășura online timp de 10 zile, începând de marți.

„La Colegiul Național , activitatea cu prezență fizică în 15 din cele 28 de clase este suspendată, ca urmare a faptului că 19 elevi sunt cazuri confirmate de COVID-19. Potrivit Ordinului comun nr. 5338/1082/2021 al ministrului Educației și ministrului Sănătății, ”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Brașov.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară