Stanga
Dreapta

Focar de Covid-19! 19 elevi au fost confirmați cu COVID

Gabriela Mihai, 11 ianuarie 2022, Ora 13:27

  • print
  • |
focar-de-covid-19-19-elevi-au-fost-confirmati-cu-covid-49963-1.jpg

 

Activitatea didactică va fi organizată online timp de 10 zile, începând de marți, la Colegiul Național „Dr. I. Meșotă” din Brașov, unde 19 elevi au fost confirmați cu COVID.

 

Decizia a fost luată marți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov pe baza unor avize din partea Inspectoratului Școlar și a Direcției de Sănătate Publică.

Astfel, activitatea didactică se va desfășura online timp de 10 zile, începând de marți.

„La Colegiul Național , activitatea cu prezență fizică în 15 din cele 28 de clase este suspendată, ca urmare a faptului că 19 elevi sunt cazuri confirmate de COVID-19. Potrivit Ordinului comun nr. 5338/1082/2021 al ministrului Educației și ministrului Sănătății, ”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Brașov.

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:28
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă