Stanga
Dreapta

Vaccinarea anti-COVID-19 la copiii cu vârste între 5 și 11 ani a început! Unde se întâmplă acest lucru

Gabriela M Bogdan, 16 noiembrie 2021, Ora 11:07

  • print
  • |
vaccinarea-anti-covid-19-la-copiii-cu-varste-intre-5-i-11-ani-a-inceput-unde-se-intampla-acest-lucru-49692-1.jpg

 

Vaccinarea anti-COVID-19 a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani a început! Acest lucru va fi posibil în Viena. Autoritățile au decis demararea unui proiect pilot, fără să mai aștepte avizul Uniunii Europene.

”Începând de astăzi, vaccinarea împotriva Covid-19 va fi oferită copiilor cu vârste cuprinse între cinci și unsprezece ani la Viena. în Viena, aproximativ 1.000 de copii cu vârste cuprinse între 5 și unsprezece ani au fost vaccinați până în acest moment. Odată cu vaccinarea, care este acum oferită public și posibilă pentru fiecare copil, Viena își asumă un rol de pionierat în Europa”, a scris pe Twitter primarul capitalei Austriei.

Imunizările pentru cei mici se fac la Centrul Austria din Viena, un complex pentru congrese din apropierea sediului Naţiunilor Unite, cu o capacitate zilnică de inițial 200 de copii.
Dacă această fază pilot are succes, această capacitate poate fi extinsă semnificativ. Capacitatea zilnică scăzută rezultă și din faptul că trebuie purtate discuții educaționale detaliate și temeinice între părinți și medici.

În faza pilot, vaccinează doar medicii pediatrii. Într-o fază ulterioară, când vaccinarea copiilor de la cinci la unsprezece ani va deveni bine stabilită, medicii generalişti o vor putea face și ei.

Se administrează o doză redusă, aproximativ o treime din doza pentru adulți, și se folosește doar vaccinul de la Biontech/Pfizer.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară