Stanga
Dreapta

Internaționalul român, Ciprian Tătăruşanu infectat cu SARS-CoV-2

Gabriela M Bogdan, 4 ianuarie 2022, Ora 12:56

  • print
  • |
internationalul-roman-ciprian-tatarusanu-infectat-cu-sars-cov-2-49939-1.jpg

 

Internaționalul român, Ciprian Tătăruşanu, a fost depistat pozitiv la COVID-19. Anunțul a fost făcut de AC Milan, club cu care goalkeeeprul se află sub contract.
„AC Milan informează că rezultatul unui test PCR efectuat de Ciprian Tătăruşanu la locuinţa sa a fost pozitiv. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform instrucţiunilor primite de la autorităţile sanitare”, se arată într-un comunicat al vicecampioanei Italiei.

În vârstă de 35 de ani, și cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600 mii de euro, Ciprian Tătăruşanu a bifat în acest sezon în tricoul lui AC Milan şase meciuri în Serie A şi trei în Liga Campionilor.

După 19 runde disputate în acest sezon, AC Milan se află pe locul 2 cu 42 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul Inter. La reluarea campionatului în Serie A, care va avea loc în acest week-end, „diavolii” vor primi pe teren propriu vizita celor de la AS Roma.

 

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară