Stanga
Dreapta

Marius Șumudică: „Cei care vor intra în teren trebuie să demonstreze că CFR este CFR!”

Gabriela M Bogdan, 28 iulie 2021, Ora 11:26

  • print
  • |
marius-umudica-cei-care-vor-intra-in-teren-trebuie-sa-demonstreze-ca-cfr-este-cfr-48895-1.jpg

 

CFR Cluj – Lincoln va avea loc astăzi, de la ora 20:30, confruntarea contând pentru manșa secundă a turului doi preliminar al Champions League.

Duelul din „Gruia” se reia de la scorul de 2-1 pentru campioana României. Conduși la pauză după reușita lui Marcos Rosa (min.45), ardelenii au evitat rușinea în Gibraltar, reușind în al doilea mitan să întoarcă scorul grație dublei semnate de croatul Gabriel Debeljuh (min. 52, 58).

„Eu nu sunt aşa de speriat că trebuie să ne luăm vreo revanşă. Nici nu ştiu de ce trebuie să ne luăm revanşa pentru că deocamdată noi plecăm cu un avantaj de un gol. Cu toate că eu le voi transmite jucătorilor să uite lucrul acesta şi să joace ca şi cum plecăm de la 0-0. Acest meci e o adevărată finală pentru noi. Asta pentru că noi cu o victorie avem şansa să ne asigurăm participarea în grupele Conference League. Trebuie să câştigăm, cei care vor intra în teren trebuie să demonstreze că CFR este CFR. Avem trei victorii la rând în ultimele meciuri şi sper ca mâine să o facem şi pe-a patra. Avem şi probleme de lot, sunt accidentări. De asemenea Alibec nu poate face parte din lot pentru că a sosit târziu şi nu am putut să îl trecem pe listă, deci probleme sunt”, a declarat Marius Șumudică, antreorul principal al CFR Cluj.

Dacă va trece de campioana din Gibraltar, ardelenii vor juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Slovan Bratislava şi Young Boys Berna. În tur, duelul din Slovacia s-a terminat 0-0, calificarea urmând a se decide tot miercuri în Elveția.

Dacă trupa lui Marius Șumudică va ajunge în turul III și va pierde în fața viitoarei adversare, atunci va intra în play-off-ul pentru Europa League. În cazul în care va pierde și aici, atunci campioana va merge în grupele Conference League. În schimb, dacă va trece de tururile II și III ale Ligii Campionilor, CFR Cluj va avea asigurată calificarea în grupele Europa League. Practic, prin calificarea în turul III preliminar al CL, ardelenii își asigură prezența în grupele unei competiții europene.

Ponturi CFR Cluj – Lincoln:
1/1 și peste 1.5 goluri  – cota 1.70

Echipe probabile CFR Cluj – Lincoln:
CFR Cluj: Arlauskis- Manea, Ciobotariu, Cestor, Latovlevici- Sigurjonsson, Rodriguez, Deac- Petrila, Debeljuh, Păun
Antrenor: Marius Șumudică
Linclon: Goldwin- Wiseman, Lopes, Chipolina, Toscano Serrano – Ronan, Yahaya, Rosa – Walker, Gomez Bernal, Brito
Antrenor: Mike McElwee

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară