Stanga
Dreapta

Victorie pentru Simona Halep la Melbourne

Gabriela M Bogdan, 10 ianuarie 2022, Ora 11:10

  • print
  • |
victorie-pentru-simona-halep-la-melbourne-49946-1.jpg

 

Simona Halep a câștigat finala turneului de la Melbourne Summer Set 1 în fața Veronikăi Kudermetova. Scorul final a fost de 6-2, 6-3. Este primul trofeu al Simonei Halep din 2022 și trofeul cu numărul 23 din cariera sa.

„Este o plăcere să am un nou discurs aici, pe această arenă superbă. Acum câțiva ani, n-am fost învingătoare, dar m-am simțit bine. Mă bucur că am revenit aici și am jucat în fața voastră, vă mulțumesc pentru sprijin, m-ați ajutat să câștig meciuri aici.

Veronika, felicitări pentru această săptămână, știu că nu ai jucat cel mai bun tenis al tău în finală, dar a fost un meci bun și îți urez succes la Australian Open, e mai important.

Echipei mele, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine, dar vă mulțumesc și haideți să câștigăm în continuare, pentru că ador acest sentiment.

L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou.

Îi mulțumesc și directorului turneului, știu că sunt momente dificile, dar ne simțim în siguranță aici. Este minunat să putem juca aici și să ne pregătim pentru Australian Open. Ne vedem peste două săptămâni”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Finala de la Melbourne Summer Set 1 reprezintă a treia întâlnire directă la simplu dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, iar Halep le-a câștigat și pe primele două.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Simona Halep urcă în clasamentul WTA după victoria de la Melbourne Summer Set 1

Este titlul WTA cu numărul 23 din cariera Simonei Halep. În urma acestui victorii, Simona Halep va urca pe locul 15 în clasamentul mondial.

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

După ce s-a retras din turneul de la Sydney, de săptămâna viitoare, Simona Halep rămâne la Melbourne și se pregătește pentru debutul în Australian Open 2022, primul turneu de Mare Șlem al anului.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară