Stanga
Dreapta

Apare o nouă linie de autobuze în Capitală. Pe ce traseu vor circula

Gabriela Mihai, 14 ianuarie 2022, Ora 11:04

  • print
  • |
apare-o-noua-linie-de-autobuze-in-capitala-pe-ce-traseu-vor-circula-49985-1.jpg

 

O nouă linie de autobuze AeroBus va face legătura între Aeroportul Henri Coandă şi Piaţa Unirii, potrivit unui comunicat al CJ Ilfov. Linia va fi deservită de zece autobuze ultramoderne care, la interval de 20 de minute, vor parcurge zona metropolitană cu o viteză sporită, dat fiind numărul redus de staţii: Aeroport Henri Coandă Sosiri, Piaţa Presei Libere, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii.

Autobuzele vor fi vopsite în culori uşor vizibile, pentru a se remarca printre alte vehicule de transport şi aeroportuare, vor fi inscripţionate distinct şi vor oferi un confort sporit călătorilor, atât pentru locurile pe scaune, cât şi spaţiu generos, special delimitat, pentru depozitarea bagajelor.

Accesul va fi facil pentru toate categoriile de călători şi pentru bagaje. Autobuzele vor fi dotate cu sistem info-călători minim bilingv (în română şi engleză), prize usb pentru încărcarea dispozitivelor electronice la fiecare rând de scaune, aer condiţionat, climatizare. Gradul de poluare al noilor autobuze va fi în conformitate cu prevederile "Regulamentului serviciului comunitar de transport public local de călători, în regiunea Bucureşti - Ilfov".

Durata contractului va fi de zece ani, iar operarea acestei linii va fi în sarcina unui operator ales prin procedură competitivă, în baza unui nou contract de delegare a serviciului public de transport.

Înfiinţarea unei noi linii de transport călători a fost aprobată în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti- Ilfov.

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:51
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă