Stanga
Dreapta

Haos în transportul public din București. Troleibuzele și tramvaiele sunt blocate în mai multe zone

Gabriela M Bogdan, 18 mai 2022, Ora 11:26

  • print
  • |
haos-in-transportul-public-din-bucure-ti-troleibuzele-i-tramvaiele-sunt-blocate-in-mai-multe-zone-50672-1.jpg

 

Plouă puternic în Capitală miercuri dimineață, ceea ce a dus la probleme în desfășurarea traficului rutier. Sunt blocaje în mai multe zone din București, pe traseele troleibuzelor și autobuzelor. 

Precipitațiile vin după mai multe zile cu temperaturi foarte crescute. Miercuri dimineață, în București nu erau mai mult de 12 grade Celsius.

În apropierea Palatului Copiilor, circulația pe Bulevardul Tineretului a fost deviată, după ce asfaltul a fost acoperit cu apă.

Totodată, în apropiere de Piața Sudului, o mașină a rămas blocată în elementele care despart rutele de circulație. Cel mai probabil a derapat, la fața locului intervenindu-se pentru ridicarea vehiculului.

Ploaia creează probleme și transportului în comun în București. Sunt blocaje pe traseele troleibuzelor și autobuzelor. 

Autobuzele liniilor 313, 381 și 673 circulă deviat din cauza acumulărilor de apă de pe Bd. Tineretului (pe Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Șincai).

Linia 76 a fost blocată pe ambele sensuri pe Bd. Tineretului, din cauza acumulărilor de apă pe traseu. Troleibuzele întorc la Pod Mihai Bravu.

Sunt probleme și în circulația tramvaielor pe liniile 14, 40 și 55, din cauza unei defecțiuni pe Calea Călărași.

În aceste condiții, bucureștenii sunt nevoiți să apeleze la serviciile de car sharing și ride-sharing, platformele afișând tarife de două – trei ori mai mari decât într-o zi obișnuită.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară