Stanga
Dreapta

Linia ferată București - Constanța a fost deblocată

Gabriela M Bogdan, 22 iulie 2021, Ora 11:33

  • print
  • |
linia-ferata-bucure-ti-constanta-a-fost-deblocata-48823-1.jpg

 

A fost redeschisă magistrala București - Constanța. Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă. La Fetești, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecționat pe un singur fir.

"Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București - Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare", transmit reprezentanții CFR.

Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată 

Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în stația Fetești.

CFR Călători a anunțat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, încă de la producerea incidentului, locomotive diesel şi electrice pentru a efectua circulaţia pe rute deviate prin Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.

După traversarea rutelor deviate, trenurile și-au continuat deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară