Stanga
Dreapta

Exclusiv: Totul Verde.SA A început „împădurirea” Sectorului 4

Valentina Popescu, 18 octombrie 2020, Ora 16:37

  • print
  • |
totul-verde-sa-a-inceput-impadurirea-sectorului-4-48291-1.jpg Exclusiv

Cât timp nu este îngheț, se pot planta arbori si arbuști din Octombrie până în Martie.  Lunile octombrie si noiembrie sunt extrem de potrivite pentru plantare.

De altfel, operațiunea de plantare a și început, prin mai multe zone ale sectorului 4. Nu înainte de a fi înlocuiți pomii uscați. Prin urmare, s-a dat startul la „împădurirea” sectorului, vremea fiind extrem de prielnică! Pomii, de felul lor înalți de 7 – 10 metri, stejari ori tei, vor prinde rădăcini în primăvară și vor începe să mugurească “din tot sufletul”.

Zilele acestea, în mod treptat, la depozitele societății Totul Verde. SA vor sosi  mașini de mare tonaj, care vor transporta copacii. De precizat că până în prezent, în Sectorul 4 s-au plantat peste 30.000 de arbori! Acțiuni dedicate naturii, îndemn la educație adresat populației, expresia unității, pentru un sector verde!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară