Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ratatul din familia Clejanilor! Drogatul Fulgy, arde bancnote în direct. „Am bani de vă îngrop”.

Marian Vasile, 11 iulie 2021, Ora 10:48

  • print
  • |
ratatul-din-familia-clejanilor-drogatul-fulgy-arde-bancnote-in-direct-am-bani-de-va-ingrop-48698-1.png BREAKING NEWS

Drogatul  Manole Dan Constantin Fulgeraș, zis Fulgy, fiul celebrilor lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani are 23 de ani, mai multe dosare penale la care se mai adaugă și cateva internări în clinici de psihiatrie sau de dezintoxicare anti-drog.

Proaspăt externat dintr-o clinică de reabilitare după o cădere psihică și după ce și-a altoit si tatăl Fulgy s-a lăudat că e plin de bani. Aflat într-un restaurant din București, fiul Clejanilor a scos un fișic gros de bani și a dat foc unei bancnote de 100 de lei, cu o brichetă. El a transmis totul într-un live pe canalul său de YouTube, încercând să demonstreze că nu pune preț pe bani, pentru că s-a născut cu bani.

·         „Deci, sunt într-un restaurant public. Vreau să văd și eu cine-mi trimite și mie… uite, vreau să văd cine-mi trimite și mie atâta cât dau eu foc acuma… cine-mi trimite și mie atâta… Sunt la restaurant… îl las să ardă… Sunt la restaurant și e pe dos… Bancnota asta – gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Da’ bancnota asta, gata, nu mai e.”

·         „Vreau să-mi dați și mie un milion, care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu.”

·         „Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți – eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine! Așa că două milioane șase sute ai voștri nu mă încântă.”

·         „ Am pe card mulţi bani. Am bani de vă îngrop. Am bani mulţi. Am pierdut la cazino foarte mulţi bani.”

·         „Vorbiți cu mine de bani?! Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi.”

·         „Eu nu dau șpagă la chelner 100 de lei. Eu las câte 5-6 milioane. Mai rău ca Giovanni Becali, care dacă îl sun îmi răspunde la telefon.”

·         „Nu știți din ce familie provin? Vorbiți cu mine de bani, care eu am bani de când m-am născut?! Pe card am 6 zerouri.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară