Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Foarte mulți oameni au început să se îmbolnăvească de cancer din cauza vaccinurilor COVID

Bogdan Ionescu, 23 iulie 2024, Ora 09:56

  • print
  • |
foarte-multi-oameni-au-inceput-sa-se-imbolnaveasca-de-cancer-din-cauza-vaccinurilor-covid-52205-1.jpg BREAKING NEWS

Un studiu din Japonia sugerează o legătură între vaccinurile anti-COVID și creșterea mortalității prin cancer, mai ales după administrarea celei de-a treia doze de „rapel„. Dr. John Campbell și Profesorul Angus Dalgleish de la St. George’s, University of London, au analizat împreună rezultatele acestui studiu și au discutat implicațiile descoperirilor.

Conform cercetărilor, mortalitatea din toate cauzele a crescut semnificativ în Japonia începând din 2021, iar creșterea a fost mai pronunțată în 2022, anul administrării dozei de rapel.

Analiza studiului arată că unele tipuri de cancer au înregistrat creșteri alarmante începând cu lansarea operațiunii „Warp Speed„, printre care cancerul ovarian, leucemia și cancerul de prostată.

Experții atrag atenția asupra riscurilor asociate vaccinurilor pe bază de ARN, subliniind că aceste informații ar trebui luate în considerare cu seriozitate.

Îngrijorările cu privire la creșterea alarmantă a cazurilor de cancer după administrarea vaccinurilor anti-COVID ridică întrebări legate de siguranța și eficacitatea acestora.

Cu toate că cercetările sunt în curs și necesită mai multă investigație, rezultatele actuale cer o examinare atentă a politicilor de vaccinare și a potențialelor riscuri asociate.

Efectele pe termen lung ale vaccinurilor anti-COVID asupra sănătății umane rămân subiectul unor dezbateri aprinse, iar transparența și comunicarea deschisă sunt esențiale pentru încrederea publicului.

Vedeți și AstraZeneca recunoaște oficial că vaccinul lor anti-COVID-19 cauzează sindromul trombozei cu trombocitopenie (TTS)

Într-o lume marcată de incertitudine și îngrijorare, cercetările științifice și discuțiile informate sunt cruciale pentru navigarea în peisajul complex al pandemiei și al răspunsului umanitar.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară