Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Şeful Gărzii Forestiere Suceava Mihai Gasparel, hărţuia sexual un activist de mediu

Gheorghe George, 11 iulie 2021, Ora 10:35

  • print
  • |
seful-garzii-forestiere-suceava-mihai-gasparel-hartuia-sexual-un-activist-de-mediu-48694-1.jpg BREAKING NEWS

Şeful Gărzii Forestiere Suceava şi-a făcut un selfie, stând la soare, la bustul gol, şi i-a trimis imaginea activistului de mediu Tiberiu Boşutar, însoţită de un mesaj.

Activistul de mediu Tiberiu Boşutar, din Moldoviţa, a publicat recent un clip pe pagina de Facebook “Legea Codrului” în care a arătat că, în 2017, şeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, şi-a făcut o fotografie la bustul gol, stând la soare, pe care i-a transmis-o. Imaginea era însoţită de următorul mesaj: “Unii îşi ţin rotunjimile la soare. Te iubesc”.

Râvnea la o funcție națională

În replică, activistul a scris: “Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Găşpărel a replicat: “Asta este. Am scris o…De acum trebuie să o şi dovedesc”. Activistul a dat publicităţii întreaga poveste, după ce a aflat că Mihai Găşpărel ar putea fi numit la conducerea Gărzii Forestiere Naţionale, o instituţie publică care ar urma să centralizeze Gărzile Forestiere descentralizate la nivelul fiecărei regiuni.

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:54
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă