Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a suferit un stop cardiac. Fotbaliştii, în lacrimi

Laurentiu Ion, 21 iulie 2019, Ora 21:53

  • print
  • |
eugen-neagoe-antrenorul-lui-dinamo-a-suferit-un-stop-cardiac-fotbalistii-in-lacrimi-47291-1.jpg BREAKING NEWS

Emoţii pentru Eugen Neagoe, căruia i s-a făcut rău în timpul partidei Dinamo - Craiova. Partida a fost întreruptă, iar tehnicainul a fost transportat la spital. Din primele informaţii, antrenorul ar fi suferit un stop cardiac.

UPDATE 21:42 Neagoe a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Dragoş Stoica, unul dintre reporterii de pe Arena Naţională, a venit cu ultimele detalii: "Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz."

UPDATE 21:40 Eugen Neagoe e în acest moment în afara unui pericol iminent. Reporterii Digi Sport aflaţi la stadion au stat de vorbă cu unul dintre medici şi au primit asigurări că tehnicianul lui Dinamo e conştient. S-a intervenit cu defibrilatorul, iar acum Neagoe va fi dus la spital.

Ştirea iniţială

În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional, banca tehnică a "câinilor" a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost imediat aflat: lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău.

În foarte scurt timp, o ambulanţă şi-a făcut apariţia, iar cei din staff-ul lui Dinamo şi jucătorii "câinilor" şi-au pus mâinile în cap, temându-se de o posibilă dramă. Popescu şi Straton chiar au fost surprinşi plângând, semn că se tem de ce e mai rău pentru antrenorul lor.

Neagoe a fost introdus imediat în ambulanţă, iar medicii i-au acordat primul ajutor, chiar în interiorul stadionului.

Fanii, care până acum l-au contestat, i-au strigat numele. La Bucureşti, temperatura este de aproximativ 28 de grade, iar presiunea a fost imensă pe tehnician, contestat de când a venit în Ştefan cel Mare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară